Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag

Skåne län

Information

556471-1777 är organisationsnummer för företaget Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag finns i.

Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-712270 eller genom brev på följande adress:
Produktv. 9, 246 43, Löddeköpinge

Bolaget skall bedriva import och försäljning av storköksutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Storkökscentrum i Lödde Aktiebolag och det är Sjögren, Jan Ludvig som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Karin Maria Isabell som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,