Prefire Syd Aktiebolag

Skåne län

Information

556470-9359 är organisationsnummer för bolaget Prefire Syd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prefire Syd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Prefire Syd Aktiebolag finns i.

Prefire Syd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prefire Syd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Prefire Syd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prefire Syd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Prefire Syd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-712448 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom brandsektionering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prefire Syd Aktiebolag och det är Rogius, Claes Richard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rogius, Helene Britt-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wikfalk, Lennart Alf Folke som är född 1940 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,