Arbetsmyran Aktiebolag

Skåne län

Information

Arbetsmyran Aktiebolag är ett företag som finns i Kävlinge. I Arbetsmyran Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Troedsson, Leif Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedsson, Max Linus Emanuel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arbetsmyran Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arbetsmyran Aktiebolag på telefon 046-710048.

Bolaget skall utrusta och i ordningställa lokaler, tapetseri, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arbetsmyran Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arbetsmyran Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Arbetsmyran Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Arbetsmyran Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arbetsmyran Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Arbetsmyran Aktiebolag har 556463-8426 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.