IT Automation Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och IT Automation Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IT Automation Sverige AB är ett av dem. Statusen för IT Automation Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

IT Automation Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IT Automation Sverige AB ska trivas.

IT Automation Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall erbjuda högkvalitativ kompetens inom teknikområdena automation och IT både i form av konsulttjänster och mindra projekt samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IT Automation Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är IT Automation Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med IT Automation Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3894800.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med IT Automation Sverige AB är Holmberg, Johan Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åman, Per Johan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson Holmberg, Karin L Monica som är född 1974 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

IT Automation Sverige AB har 556463-2221 som sitt organisationsnummer.