ATM Engineering Aktiebolag

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Aktiebolag som heter ATM Engineering Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar ATM Engineering Aktiebolag i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ATM Engineering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-02-12 så har ATM Engineering Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ATM Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med ATM Engineering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Transportv. 6, 246 42, Löddeköpinge. Vi ni istället prata med ATM Engineering Aktiebolag så kan ni göra det på 046-712980.

Bolaget skall inom branschen för allmän maskinkonstruktion, bedriva konsulterande utveckling och konstruktion samt teknik- information illustration av mekaniska produkter. Tillverkning, försäljning och service av maskiner och maskindelar, företrädesvis för mekanisk verkstadsindustri. Även inom databranschen bedriva försäljning, konsultation och installation av datorer och nätverk. Handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindsjö, Jan Thomas som är född 1954 och har titeln VD, Lindsjö, Jan Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglin, Carl Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Laila som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lindsjö, Maj Britt Viola som är född 1925 och har titeln SuppleantSilvervik, Monika Christin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglin, Carl Michael -Ekstrand, Lars Anders -Lindsjö, Jan Thomas .

ATM Engineering Aktiebolag har 556460-5680 som sitt organisationsnummer.