Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag

Skåne län

Information

Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-02-10. Men sedan 1993-01-01 så har Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Flädie Kyrkv. 1, 237 91, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-410141.

Kävlinge arbetar för att bolag som Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva brodyr av kläder, köp, förädling och försäljning av hem och fritidsutrustning, köp och försäljning av hästar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Knut Allan -Larsson, Anna Karin Christina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Anna Karin Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Knut Allan som är född 1921 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brodyrgården i Löddeköping Aktiebolag är 556460-3768.