Lovéns El & Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Aktiebolag som heter Lovéns El & Bygg Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Lovéns El & Bygg Aktiebolag i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lovéns El & Bygg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1992-12-15 så har Lovéns El & Bygg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lovéns El & Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Lovéns El & Bygg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsv. 9, 244 91, Kävlinge. Vi ni istället prata med Lovéns El & Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på 046-737041.

Bolaget skall bedriva montering och handel med maskindelar till lantbruksmaskiner, elektriska tillbehör till lantbruksfastigheter såsom elskåp, elkablar och belysningsarmaturer, handel med metallskrot för industrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lovén, Bengt Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Bengt Erik Roger som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lovéns El & Bygg Aktiebolag har 556458-4109 som sitt organisationsnummer.