Den Ton Trade Aktiebolag

Skåne län

Information

556452-9096 är organisationsnummer för bolaget Den Ton Trade Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Den Ton Trade Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Den Ton Trade Aktiebolag finns i.

Den Ton Trade Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-09-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Den Ton Trade Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Den Ton Trade Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Den Ton Trade Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Den Ton Trade Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-710680 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med polymerer och petrokemikalier, agenturer och konsultverksamhet inom nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Den Ton Trade Aktiebolag och det är Johansson, Hans Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lisbeth Ann-Christin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,