Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag

Skåne län

Information

Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekorrv. 3, 246 52, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-709910.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag har idag 556452-0095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag

Bolaget skall driva åkerirörelse som huvudsaklig verksamhet. Därutöver kommer bolaget att förvalta fast egendom. Bolaget kan även under förutsättning att rörelseöverskott föreligger tillåta placering av överskottsmedel i svenska och utländska aktier.

I Plyms Åkeri i Lödde Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Plym, Lars Inge Petter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Plym, Lars Alexander som är född 1986 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .