LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kävlinge. I LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Per Tomas som är född 1957 och har titeln VD, Persson, Per Tomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Håkan Jörgen Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln RevisorHM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag på telefon 046-771344.

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse inom finmekanik, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Hans Mikael -Persson, Per Tomas

LM Berglunds Mekaniska Aktiebolag har 556445-8544 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.