Schougs Mekaniska Förvaltning AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter och lös egendom såsom arbetsmaskiner, inventarier för mekaniska arbeten, smides-, metall,- och byggarbeten samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Schougs Mekaniska Förvaltning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Schougs Mekaniska Förvaltning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1991-12-16 så skapades Schougs Mekaniska Förvaltning AB och verksamheten är har F-skattsedel Schougs Mekaniska Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Schougs Mekaniska Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556439-7767 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Schougs Mekaniska Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Schougs Mekaniska Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 046-712858 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Schougs Mekaniska Förvaltning AB är Schoug, Tord Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schoug, Björn Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Schoug, Jens Gustaf som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Schoug, Lena Agneta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor.