Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag är ett bolag som finns i Kävlinge. I Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dihle, Lars Morten som är född 1964 och har titeln VD, Dihle, Lars Morten som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åke Willy som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skoglund, Rolf Birger som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åsa Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag på telefon 040-6728680.

Bolaget skall bedriva handel med industrimetaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dihle, Lars Morten -Nilsson, Åke Willy

Industri & Byggmetall Åke Nilsson Aktiebolag har 556437-9633 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.