Mårtensen Consulting AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att verka som konsult inom mat och hälsa samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mårtensen Consulting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Mårtensen Consulting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1991-08-09 så skapades Mårtensen Consulting AB och verksamheten är har F-skattsedel Mårtensen Consulting AB har haft det sedan 1994-01-01.

Mårtensen Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556429-6787 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Mårtensen Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mårtensen Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 046-736668 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mårtensen Consulting AB är Mårtensen, Brian som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensen, Camilla Madelene som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .