Greengard Aktiebolag

Skåne län

Information

Greengard Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Greengard Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Greengard Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Greengard Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Greengard Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Greengard Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ålstorp Pl 552, 244 95, Dösjebro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Greengard Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Greengard Aktiebolag har idag 556423-7039 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bertilsson, Berit Margaretha -Bertilsson, Göte Olof Bertil är den som för stunden ansvarar för Greengard Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruk, hästhållning med tillhörande tävlingsverksamhet, utveckling av produkter för trädgård, journalistisk verksamhet inom hästsport, konsultverksamhet inom agronomi och ekologi samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Greengard Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bertilsson, Göte Olof Bertil som är född 1935 och har titeln VD, Bertilsson, Göte Olof Bertil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Berit Margaretha som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Gunhild Agneta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantJan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .