European Trade Link Norden Aktiebolag

Skåne län

Information

European Trade Link Norden Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där European Trade Link Norden Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. European Trade Link Norden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket European Trade Link Norden Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. European Trade Link Norden Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till European Trade Link Norden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-710680.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är European Trade Link Norden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

European Trade Link Norden Aktiebolag har idag 556419-4859 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Hans Bertil är den som för stunden ansvarar för European Trade Link Norden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med polymerer och petrokemikalier, agentur och konsultverksamhet inom nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

I European Trade Link Norden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Hans Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kling, Ulf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Lisbeth Ann-Christin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .