Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag

Skåne län

Information

Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jartsjö, Bengt Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Erik som är född 1929 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag på telefon 046-732500.

Bolaget skall bedriva tandvård, handel med värdepapper, handel med och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tandläkare Bengt Jartsjö Aktiebolag har 556417-6864 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.