Ålstorp Equine Aktiebolag

Skåne län

Information

Ålstorp Equine Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Ålstorp Equine Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ålstorp Equine Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ålstorp Equine Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-07-06. Men sedan 1991-01-01 så har Ålstorp Equine Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pl 550, 244 95, Dösjebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ålstorp Equine Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-771450.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Ålstorp Equine Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ålstorp Equine Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom skogs- och jordbrukssektorn, företagsledning, administration, redovisning och databearbetning. Bolaget skall även idka hästsport och hästavelsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ålstorp Equine Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ålstorp Equine Aktiebolag och det är följande personer, Jakobsson, Boel Kristina Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Julia Boel Maria som är född 1988 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Rolf Åke som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ålstorp Equine Aktiebolag är 556401-1129.