Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556400-7838.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-705151 alternativt besöka eller skicka post till Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag på följande adress Bärnstensv. 28, 246 34, Löddeköpinge.

Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Textil & Elektronik Utbildning i Löddeköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johnsson, Eva Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med undervisningsmaterial , sälja utbildning inom elektronikområdet, framtaga och marknadsföra pedagogiskt material inom textila tekniker samt idka därmed förenliga verksamheter.