Mäklarna Wollard Aktiebolag

Skåne län

Information

Mäklarna Wollard Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Mäklarna Wollard Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mäklarna Wollard Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mäklarna Wollard Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Mäklarna Wollard Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mäklarna Wollard Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Johnnys v. 1, 236 51, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5712350.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mäklarna Wollard Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mäklarna Wollard Aktiebolag har idag 556399-3871 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Wollard, Leif Alvar -Wollard, Sonja Birgitta är den som för stunden ansvarar för Mäklarna Wollard Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighets-, lägenhets- och företagsförmedling samt konsultation, äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Mäklarna Wollard Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wollard, Sonja Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wollard, Leif Alvar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .