Kent Westerlunds Åkeri AB

Skåne län

Information

556389-2933 är organisationsnummer för företaget Kent Westerlunds Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Westerlunds Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Kent Westerlunds Åkeri AB finns i.

Kent Westerlunds Åkeri AB har varit registrerat sedan 1990-04-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Westerlunds Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Kent Westerlunds Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kent Westerlunds Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kent Westerlunds Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 046-730301 eller genom brev på följande adress:
Korsg. 33, 244 62, Furulund

Bolaget skall utföra och tillhandahålla transporttjänster samt därmed jämförlig åkerirörelseverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Westerlunds Åkeri AB och det är Westerlund, Kent Nils Oskar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Suikki, Anneli Marie Louise som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,