Swedecrona Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Swedecrona Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Swedecrona Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swedecrona Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Swedecrona Trading Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-12-12. Men sedan 1990-01-01 så har Swedecrona Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lusernv. 16, 261 73, Häljarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedecrona Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-772010.

Kävlinge arbetar för att företag som Swedecrona Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedecrona Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med utrustning och reservdelar till fartyg samt därmed förenlig verksamhet och bolaget skall bedriva hästhållning innefattande avels- och tävlingsverksamhet samt köp och försäljning av hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedecrona Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Skagerborg, Helena Christina Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedecrona Trading Aktiebolag och det är följande personer, Skagerborg, Helena Christina Marie som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Jakobsson, Paul Göran Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Christina Britt-Marie som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Swedecrona Trading Aktiebolag är 556381-6783.