Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fågel Fenix v. 3, 246 42, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-712085.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag har idag 556380-1827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag

Bolaget skall utföra konstruktioner och bedriva försäljning av luftkonditionerings- och värmepumpsutrustning samt därmed förenlig verksamhet, bedriva tele- och datorteknisk styrning och övervakning av larm samt därmed förenlig verksamhet och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Cold Air i Löddeköpinge Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Köiv, Per Peep som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Köiv, Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .