Cimir Hans Blixt Aktiebolag

Skåne län

Information

Cimir Hans Blixt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Cimir Hans Blixt Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cimir Hans Blixt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Cimir Hans Blixt Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-11-30. Men sedan 1998-01-01 så har Cimir Hans Blixt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Karaby, 244 71, Dösjebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cimir Hans Blixt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-250540.

Kävlinge arbetar för att bolag som Cimir Hans Blixt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cimir Hans Blixt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva administrativ- och datakonsultverksamhet, försäljning av datorer, system, program och tillbehör, förvärva och handla med värdepapper och fastigheter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cimir Hans Blixt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cimir Hans Blixt Aktiebolag och det är följande personer, Blixt, Hans Åke Sigvard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blixt Österlin, Suzanne Carina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cimir Hans Blixt Aktiebolag är 556378-7265.