Byggdos Aktiebolag

Skåne län

Information

Byggdos Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Byggdos Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggdos Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byggdos Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-10-26. Men sedan 1990-01-01 så har Byggdos Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grävlingsv. 24, 246 52, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggdos Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-772380.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Byggdos Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggdos Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnation och fastighetsförvaltning samt handel med fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggdos Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggdos Aktiebolag och det är följande personer, Bohm, Karl Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohm, Christina Inger-Lott som är född 1951 och har titeln Suppleant, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggdos Aktiebolag är 556375-1071.