Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag

Skåne län

Information

Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-04-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tillskärarv. 4B, 246 32, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-737113.

Kävlinge arbetar för att företag som Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra smides-, järn- och snickeriarbeten. Bolaget skall dessutom importera och försälja djurfoder, äga och förvalta fastigheter samt bedriva administrativ konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag och det är följande personer, Joelsson, Lars Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson, Ulf Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Lars Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lilla Harrie Pågarna Aktiebolag är 556356-0258.