Constructor Ek & Bohman AB

Skåne län

Information

Constructor Ek & Bohman AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Constructor Ek & Bohman AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Constructor Ek & Bohman AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Constructor Ek & Bohman AB har haft sedan 1994-01-01. Constructor Ek & Bohman AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Constructor Ek & Bohman AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fågel Fenix v. 4, 246 42, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3627599.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Constructor Ek & Bohman AB Privat, ej börsnoterat.

Constructor Ek & Bohman AB har idag 556340-3061 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Constructor Ek & Bohman AB

Föremålet för bolagets verksamhet är byggverksamhet, konstruktionsverksamhet avseende husbyggnation, handel med fastigheter, konsultationer inom byggnation, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Constructor Ek & Bohman AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ek, Lars Mårten som är född 1968 och har titeln VD, Bohman, Bengt-Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Lars Mårten som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .