Gullberg Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Gullberg Konsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Kävlinge. I Gullberg Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gullberg, Anna Lisa Gunborg som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Flygare, Katarina Marie Helene som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gullberg Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gullberg Konsult Aktiebolag på telefon 046-713480.

Bolaget skall driva konsult- och projektverksamhet inom området ventilation och industrisanering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gullberg Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gullberg Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gullberg Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gullberg Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gullberg Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gullberg Konsult Aktiebolag har 556338-7645 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.