Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Askelundav. 143, 244 91, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-730081.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag har idag 556338-6860 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Järn- & Träcenter Förvaltning i Kävlinge Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elmvik, Sten Åke Östen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmvik, Inga Else-Britt som är född 1954 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .