Areskougs Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Areskougs Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Areskougs Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Areskougs Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Areskougs Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Areskougs Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Areskougs Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva godstransporter med bil samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Areskougs Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Areskougs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Areskougs Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-771085.

Firman tecknas var för sig av -Areskoug, Carina Gabriella Marg -Areskoug, Lennart Christer.

De som är på något sätt har med Areskougs Åkeri Aktiebolag är Areskoug, Lennart Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Areskoug, Carina Gabriella Marg som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Areskougs Åkeri Aktiebolag har 556331-7758 som sitt organisationsnummer.