SANOHUS Aktiebolag

Skåne län

Information

SANOHUS Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där SANOHUS Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SANOHUS Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SANOHUS Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SANOHUS Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SANOHUS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Idrottsv. 11, 234 32, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7911323.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SANOHUS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SANOHUS Aktiebolag har idag 556326-7375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för SANOHUS Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I SANOHUS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Santesson, Ulf Fredrik som är född 1965 och har titeln VD, Santesson, Ulf Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Santesson, Magnus Sigurd som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Ingrid Gunnel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.