BAMSE Förlaget Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns BAMSE Förlaget Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. BAMSE Förlaget Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

BAMSE Förlaget Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556325-2351.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-709500 alternativt besöka eller skicka post till BAMSE Förlaget Aktiebolag på följande adress Produktv. 12 A, 246 43, Löddeköpinge.

BAMSE Förlaget Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I BAMSE Förlaget Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ånebrink, Lars Bo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andreasson, Dan Jonas Emanuel som är född 1959 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva framställning av underhållning för barn i form av tecknade serier, illustrerade sagor, TV-program och dylikt samt försäljning av förlags- och visningsrättigheter till dessa produtker, tidnings- och bokförlagsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.