Etikettservice i Skåne AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av etikettmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Etikettservice i Skåne AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Etikettservice i Skåne AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1988-03-16 så skapades Etikettservice i Skåne AB och företaget är har F-skattsedel Etikettservice i Skåne AB har haft det sedan 1994-01-01.

Etikettservice i Skåne AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556321-7925 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Etikettservice i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Etikettservice i Skåne AB så går det att nå dem via telefon på 046-713145 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Etikettservice i Skåne AB är Arvidsson, Ulf Verner som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Rigel Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .