Trial-Lab Holding AB

Skåne län

Information

Trial-Lab Holding AB är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Trial-Lab Holding AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trial-Lab Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Trial-Lab Holding AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-02-04. Men sedan 2008-02-07 så har Trial-Lab Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 54, 244 62, Furulund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trial-Lab Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-129440.

Kävlinge arbetar för att företag som Trial-Lab Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trial-Lab Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska arbeta med konsultverksamhet inom bioteknisk industri och gentemot läkemedelsbranschen. Vidare ska bolaget bedriva handel med värdepapper och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trial-Lab Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trial-Lab Holding AB och det är följande personer, Johansson, Pär Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Underdal, Hans Stefan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trial-Lab Holding AB är 556318-5841.