Örestads Markentreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva rörelse omfattande byggnads-, trädgårds-, asfalt- och markentreprenader biltvättverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Örestads Markentreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Örestads Markentreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1988-01-26 så skapades Örestads Markentreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Örestads Markentreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Örestads Markentreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556317-0827 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Örestads Markentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Örestads Markentreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-712670 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, John Olof Ingmar -Tufvesson, Roland Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Örestads Markentreprenad Aktiebolag är Axelsson, John Olof Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tufvesson, Roland Christer som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Atlas, Susan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Axelsson, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantNyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .