SOJ Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

SOJ Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som SOJ Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SOJ Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

SOJ Transport Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-10-21. Men sedan 1988-01-01 så har SOJ Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsg. 78, 244 62, Furulund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SOJ Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-732610.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som SOJ Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SOJ Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SOJ Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Siv Astrid Marianne -Persson, Sten Olle Jonny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SOJ Transport Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Siv Astrid Marianne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sten Olle Jonny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Viberg, Lars Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SOJ Transport Aktiebolag är 556309-4118.