Eurovacman Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Eurovacman Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Eurovacman Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Eurovacman Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556296-8510.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-732250 alternativt besöka eller skicka post till Eurovacman Aktiebolag på följande adress GÖTGATAN 2, 244 32, Kävlinge.

Eurovacman Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Eurovacman Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jönsson, Rut Margreth Anna som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse innefattande tillverkning, svarvning, fräsning av företrädesvis hydraulcylindrar och liknande produkter, ävensom tillverka pumpar och kompressorer, luft-, vakuum- och vätskepumpar.