Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva verkstadsrörelse, djurtransporter samt handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1986-12-15 så skapades Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556289-8956 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-732050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansson, Sven-Arne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kävlinge Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Hansson, Bo Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Hansson, Bo Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Sven-Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Munther, Kent Eve som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor.