Er-Ho Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Er-Ho Bygg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Er-Ho Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hofmann, Rudolf Willfried som är född 1939 och har titeln Extern firmatecknare, Hofmann, Ingrid Ann-Christin som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hofmann, Erik Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofmann, Karl Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Danckler, Birgitta Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Er-Ho Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Er-Ho Bygg Aktiebolag på telefon 046-705800.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Er-Ho Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Er-Ho Bygg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Er-Ho Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Er-Ho Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Er-Ho Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hofmann, Erik Peter -Hofmann, Ingrid Ann-Christin -Hofmann, Karl Mikael -Hofmann, Rudolf Willfried

Er-Ho Bygg Aktiebolag har 556275-7897 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.