Byggmodul i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall syssla med montagearbeten inom byggnadsindustrin, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggmodul i Skåne Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Byggmodul i Skåne Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1986-03-18 så skapades Byggmodul i Skåne Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Byggmodul i Skåne Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Byggmodul i Skåne Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556274-1602 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Byggmodul i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggmodul i Skåne Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-712240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Möller, Bo Inge Lennart -Möller, Edla Ingegärd

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggmodul i Skåne Aktiebolag är Möller, Bo Inge Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Edla Ingegärd som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.