Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556261-4072.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-712195 alternativt besöka eller skicka post till Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag på följande adress Terminalv. 4, 246 42, Löddeköpinge.

Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Elementa Plåt i Malmö Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Anette Christin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Henrysson, Karl Markus som är född 1984 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra byggnadsarbete, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.