Skandinavisk Renoveringsteknik AB

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Aktiebolag som heter Skandinavisk Renoveringsteknik AB. Det finns flera verksamheter som liknar Skandinavisk Renoveringsteknik AB i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skandinavisk Renoveringsteknik AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1985-02-08 så har Skandinavisk Renoveringsteknik AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skandinavisk Renoveringsteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Skandinavisk Renoveringsteknik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Brännarev. 2 A, 246 33, Löddeköpinge. Vi ni istället prata med Skandinavisk Renoveringsteknik AB så kan ni göra det på 046-706593.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner och detaljer inom rörledningsbranschen, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tjärnberg, Hans Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnberg, Lars Christian som är född 1977 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skandinavisk Renoveringsteknik AB har 556255-7065 som sitt organisationsnummer.