Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556250-5882.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-709957 alternativt besöka eller skicka post till Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag på följande adress Backav. 8, 246 31, Löddeköpinge.

Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lastmaskiner Bertil Olsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Hans Ola Fredrik som är född 1972 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva gräv- och schaktningsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.