Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, försäljning av bensin, biltillbehör och livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1982-12-01 så skapades Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 2003-10-23.

Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556223-1075 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-732769 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Furulunds Nya Bilservice och Fastighets Aktiebolag är Johansson, Kjell-Arne Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallenberg, Birgitta Ingegärd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .