C.A. Persson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och C.A. Persson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och C.A. Persson AB är ett av dem. Statusen för C.A. Persson AB är att Bolaget är aktivt.

C.A. Persson AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-09-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som C.A. Persson AB ska trivas.

C.A. Persson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet riktad mot plastindustrin samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C.A. Persson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är C.A. Persson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med C.A. Persson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-738436.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med C.A. Persson AB är Persson, Gunhild Ida Maria som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Peter Carl Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

C.A. Persson AB har 556220-1185 som sitt organisationsnummer.