Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag

Skåne län

Information

Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag är ett företag som finns i Kävlinge. I Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Kjell Arne Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maj-Britt Gudrun som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag på telefon 046-734450.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet handel med värdepapper samt köp och förvaltning av fast egendom.

Idag är Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kjell-Arne Perssons Måleri Aktiebolag har 556218-4027 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.