Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-12-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag ska trivas.

Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av motorcyklar och bilar, reparation av sådana fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-728979.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag är Hörberg, Ulf Peter Yngve som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Per Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörberg, Alf-Inge Fredrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bröderna Hörberg Bil och MC Aktiebolag har 556214-1951 som sitt organisationsnummer.