Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva fotohandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1981-01-19 så skapades Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556208-0886 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-733350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Arndorff, Eva Marita Irene -Arndorff, Sven Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fotohörnan i Kävlinge Aktiebolag är Arndorff, Sven Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Arndorff, Eva Marita Irene som är född 1956 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .