Lars Markholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Lars Markholm Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Lars Markholm Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Markholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lars Markholm Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lars Markholm Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Markholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Borgmästarg. 14, 261 32, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-27800.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lars Markholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lars Markholm Aktiebolag har idag 556206-7099 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lars Markholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva juridisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Lars Markholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Markholm, Lars Åke Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Markholm, Gunilla Eva Margaretha som är född 1946 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .