O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556200-1932 är organisationsnummer för företaget O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag finns i.

O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-05-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-291217 eller genom brev på följande adress:
FURUSTIGEN 11, 237 37, Bjärred

Bolaget skall bedriva glasmästeri och handel med konst samt utföra inramning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med O. Grahns Glasmästeri Aktiebolag och det är Nilsson, Hans Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersén, Lars Vilhelm som är född 1935 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor,