Wetterstad Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Wetterstad Consulting Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Wetterstad Consulting Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wetterstad Consulting Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wetterstad Consulting Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1976-09-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Wetterstad Consulting Aktiebolag ska trivas.

Wetterstad Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultarbete på energi- och miljöområdet samt att sätta istånd och äga vattenkraftverk för elproduktion. Vidare att äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wetterstad Consulting Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Wetterstad Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Wetterstad Consulting Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0515-54000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wetterstad, Tage Lennart.

De som är på något sätt har med Wetterstad Consulting Aktiebolag är Wetterstad, Tage Lennart som är född 1934 och har titeln VD, Wetterstad, Tage Lennart som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Klint, Helena Birgitta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterstad, Stefan Karl som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterstad, Rut Barbro Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Cornell, Pehr-Ewert som är född 1948 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Wetterstad Consulting Aktiebolag har 556193-0636 som sitt organisationsnummer.